Majoitusta monenlaisiin tarpeisiin

B&B Hiitolanjoen yläkerta on varattu majoituskäyttöön. Pesu- ja wc- tilat ovat yhteiskäytössä.Aulatilasta löytyy kaksi jääkaappia,kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro.

Huoneemme ovat nimetty Hiitolanjoen Suomen puoleisten koskien mukaan. 

Kangaskoski on viehättävä 2hh, josta on näkymä Hiitolanjokeen. Huoneessa on kaksi erillisvuodetta, joista saadaan myös parisänky. Huoneen koko n. 17m2

Juvankosken ikkunasta voi myös nähdä joen. Huone on 2hh parivuoteella tai erillisvuoteilla. Huoneen koko n. 17m2

Ritakoski on 6hh, josta löytyy kaksi kerrossänkyä sekä parivuode, jonka saa myös erillisvuoteiksi. Myös Ritakoskesta on jokinäkymä Kangaskosken laavun suuntaan. Huoneen koko n. 32m2

Lahnanen on n.30m2 huone, josta löytyy parivuode ja kerossängyt 4 henkilölle sekä levitettävä nojatuoli. Huoneesta on näkymä jokeen.

Rapukoski on n.25m2 huone parivuoteella,kerrossängyllä ja levitettävällä nojatuolilla. Rapukoskeen mahtuu viisi henkilöä.

Asiakkaiden käytössä ilmainen WiFi.

KYSY LISÄÄ!

P. (+358) 0449713950

welcome@bbhiitolanjoki.fi

  • Ritakoski

  • Ritakoski

  • Ritakoski

  • Toinen yläkerran kylpyhuoneista

  • Yläkerran aula

  • Yläkerran aula

  • Yläkerran aula

  • Juvankoski

  • Juvankoski

  • Toinen yläkerran kylpyhuoneista

  • Kangaskoski 2hh

  • Kangaskoski 2hh

  • Kangaskoski 2hh

  • Paikalliset leivät ja karjalanpiirakat ovat osa aamiaistamme.

    Piirakat ja ruisleivät leipoo Harmasen Kotileipomo Simpeleellä.

    Meillä heräät tuoreen leivän tuoksuun, sillä paistamme joka aamu sämpylät aamiaispöytään.

    Meiltä saa myös gluteenittomia tuotteita. Gluteenittomat karjalanpiirakat leipoo Minna Mäkelä Parikkalassa.

  • Aamiaistarjoiluumme kuuluvat kotikanalan munat.

    Nämä munijat saavat hellää hoivaa! Heille lauletaan ja kanalassa on verhot ja jouluvalot. Kesäisin nämä tytöt ulkoilevat ahkeraan. Tosin kettu saattaa aiheuttaa hetkittäin häiriöitä munatuotantoon.

  • Aamupalapydän marjat kerätään lähimetsistä

    Meiltä löytyy oivalliset marjamaat, joista kerätään marjat aamupalapöytään. Päälle lorautetaan pihakuusista tehtyä kuusenkerkkäsiirappia.

    Läheiseltä Hallikaisen Marjatilalta saadaan täydennystä mansikoina ja tyrnimehuna.