Blogi

28. helmi, 2021

Maastot Kangaskosken ja Ritakosken välillä ovat monimuotoiset. Kymmenen kilometrin matkalla taivalletaan niin metsässä, pelloilla, perinnepihan läpi, kuin myös pitkospuilla. Välillä kuljetaan ihan liki jokea, välillä vähän kauempana. Hiitolanjoen maisemapolku on osa patikkaa. Lahnasen grillikatoksella on hyvä juoda retkikahvit ja jatkaa matkaa Ritakoskentien peltomaiseman läpi takaisin Kangaskoskelle ja BBHiitolanjoen tunnelmalliseen saunaan pesulle.

28. helmi, 2021

Asiakkailta tullut toive lisätä torstain rentoutusiltoihin vielä iltapala, toteutettiin. Kerran kuussa Pinja aloittaa illan takkatulen loimussa lempeällä joogalla, josta vois siirtyä saunaan ja iltapalan kautta pötkähtää vielä sointukylpyyn.

28. helmi, 2021

Jokiareena- niinkuin yhteistyökumppanini Ninni nimesi näyttämön joen partaalla, sai syksyllä vielä toisen konsertin. Sytytimme syystulet ja Pinja Sointu soitteli tummuvassa illassa mm. maljoja ja rumpua.

28. helmi, 2021

Paikka taipuu moneen: juhliin, tapahtumiin, rauhalliseen oleiluun. Iloksemme saimme todistaa kahden parin rakkauden juhlaa elokuussa.

28. helmi, 2021

Alakerran huoneisto puettiin juhlaan elokuussa, kun joella vietettiin häitä.